Cursus & Training

Cursus en training

Cursus en training: verbeter jouw sport- en werkomgeving

Je kunt bij ons terecht voor verschillende cursussen en trainingen, voor jezelf, je personeel of voor je eigen sportschool of fitnesscentrum.

EHBO-training

Je kunt bij ons een erkende EHBO- of EHBO+-opleiding volgen. Deze is opgezet in samenwerking met Medic First Aid Europe conform het Basic Life Support protocol, eventueel inclusief AED. Performenz Instituut is hiervoor NIKTA-gecertificeerd.

Ergonomie op de werkplek

Laat je inspireren voor een nog fittere en gezondere leef- en werkomgeving, door inzet van een van onze professionals op je werkvloer. Op afspraak plannen we een screening in, wat resulteert in een rapport met verbeterpunten. Daarna komt een plan van aanpak met praktische cursusdag. Op deze manier zorg je voor een omgeving waarin je optimaal kunt presteren.

Fitnesscentrum optimalisatie van A tot Z

Heb je een fitnesscentrum? Wil je je bedrijf rendabeler maken, door een efficiëntere en inzet en beter functioneren van je medewerkers? Wij kunnen je ondersteunen op het gebied van onder meer klantbegeleiding, servicegerichtheid, beweegprotocollen, uitleg van de apparatuur en de opzet van basic trainingsprogramma's. Een van onze collega’s maakt als mystery guest via een eendaags programma een inside screening op maat, volgens een vast van tevoren bepaald protocol. 

Fitness training @ home

Wij helpen je met het inrichten van jouw eigen lokale sportieve trainingsomgeving. Hiervoor stellen we een persoonlijk sportprogramma samen, inclusief adviezen over voeding, training, herstel en rust.

Opzet

In een persoonlijk gesprek, bij ons of bij jou op locatie, bepalen we welke training of cursus het beste bij jou past. Op basis daarvan stellen we een programma op maat vast.

Duur

De duur van een cursus of training stemmen we af op jouw individuele vraag.

Wanneer

Je kunt op alle dagen terecht voor een vrijblijvende kennismaking. Maak hiervoor wel een afspraak.

Voordelen

De voordelen van een cursus of training van Performenz Instituut:

  • Professionele begeleiding door een deskundige coach
  • Jarenlange ervaring in topsport en coaching
  • Afgestemd op jouw specifieke vraag

Door

De cursussen en trainingen worden gecoördineerd door: