Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage: snel herstellen en blessures voorkomen

Na een sportieve inspanning, een training of wedstrijd, hopen afvalstoffen en vocht zich op in de spieren. Vaak geeft dat spierpijn. Hoewel sommigen zeggen dat dat er nu eenmaal bij hoort, is het niet altijd gewenst. Door een goede sportmassage wordt de doorbloeding van je spierweefsel gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je spieren er minder lang over doen om te herstellen. Bovendien helpt een sportmassage blessures te voorkomen.

Daarom zijn onze sportmassages, ter voorbereiding op een belangrijke wedstrijd of juist daarna, een essentiële aanvulling op jouw sportieve levensstijl.

Opzet

Je ontvangt de Sportmassage in beginsel individueel en bij ons op locatie. Neem altijd een handdoek mee, voor de hygiëne.

Een sportmassagetherapie duurt gemiddeld ongeveer 30 tot 45 minuten.

Duur

Bij een Sportmassage als voorbereiding op een wedstrijd, of om te herstellen na een intensieve inspanning, is één sessie doorgaans voldoende.

Wanneer

Je kunt elke dag terecht voor een gratis intakegesprek, om te bekijken hoe een Sportmassage kan helpen jouw sportieve prestaties kan verbeteren. Maak daarvoor wel eerst een afspraak.

Voordelen

De voordelen van een Sportmassage:

  • Sneller herstellen na wedstrijd of training
  • Voorkomt blessures
  • Stimuleert de doorbloeding en verhoogt je weerstand
  • Goed voor lichaam en geest
  • Essentiële aanvulling op jouw sportieve levensstijl

Door

Je kunt voor een Sportmassage terecht bij onderstaande collega’s: