Sport-programma

Sport-programma

Sport-programma: maximaal presteren op jouw eigen niveau

Iedereen die sport, heeft z’n eigen doel. De een wil als topsporter het maximale uit zichzelf halen; de ander wil gewoon lekker gezond bewegen. Maar of je er nu van droomt de marathon van New York uit te rennen of dat je gezellig wil meedoen aan de Venloop, vanzelf gaat dit niet. Daarom is het verstandig je voorbereiding serieus aan te pakken. En dan kom je er niet met een gratis app of een schema dat je op internet gevonden hebt.

Wil je gaan voor resultaat? Laat ons jou dan begeleiden bij jouw sportplannen en de uitvoering ervan. Wij zijn je coach, je buddy én -wanneer het nodig is- je stok achter de deur. 

Opzet

Eerst heb je een uitgebreide intake met een van onze gespecialiseerde trainers. Aan de hand daarvan werkt hij jouw doelstellingen uit in een periodiseringsplan van 6 of 12 maanden, en stelt hij jouw persoonlijke Sport-programma op. Aan de orde komen een effectieve inrichting van jouw leef-/sportomgeving, stimuleren van zelfregulerend gedrag en plannen voor je voeding.

Duur

Het opzetten van jouw persoonlijke Sport-programma is de eerste stap. Vervolgens word je individueel begeleid tot jij je doel hebt bereikt. Hoe lang daar overheen gaat is afhankelijk van jouw niveau en trainingsschema.

Wanneer

Je kunt op alle dagen terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak hiervoor wel een afspraak. Samen met je personal trainer maak je vervolgens een schema dat bij jou past.

Voordelen

Een persoonlijk Sport-programma door Performenz Instituut heeft de volgende voordelen:

  • Sporten op je eigen niveau, afgestemd op jouw doelen
  • Individuele begeleiding op basis van een periodiseringsplan
  • Stimulerend en activerend
  • Professionele aanpak, voorkomt blessures
  • Compleet programma, eventueel met voedingsadvies

Door

Het Sport-programma wordt verzorgd door: