Outdoors

Top fit, en ook nog eens afgevallen, Yes!! En lekker getraind in de frisse buitenlucht.

Outdoors

Outdoor Training

Wil jij je ook topfit voelen? Zoek je een manier om je conditie te verbeteren en tegelijk gezond af te vallen? Kom dan onder begeleiding van onze super-gemotiveerde trainers ‘bootcampen’ in de buitenlucht.

Opzet

De Outdoor Training vindt buiten plaats, op het terrein rond het Performenz Instituut. Je traint in kleine groepen van maximaal 15 personen, zodat je voldoende begeleiding krijgt. Hoe de training eruit ziet, is elke week weer een verrassing. We zorgen voor ruim voldoende variatie in oefeningen en materiaal. De ene keer met bankjes en trapjes op het sportveld, dan weer een cross-run.

De trainingen zijn op momenten erg intensief maar je traint altijd op jouw eigen tempo.

Een Outdoor Training duurt 60 min.

Duur

Je kunt per keer afzonderlijk aan een Outdoor Training deelnemen. Het meeste effect bereik je natuurlijk als je gedurende een langere periode meedoet.

Wanneer

Je kunt de Outdoor Training op dinsdag en donderdag volgen. Ze beginnen om 19.00 uur. Zorg dat je vijf minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen. Op dinsdagavond spreken we standaard af op een centrale plek in de stad, en start de outdoor training vanaf die locatie.

Voordelen

De voordelen van de Outdoor Training

  • Een leuke manier aan je gezondheid te werken, bijvoorbeeld om af te vallen
  • Je conditie verbetert, waardoor je fysiek sterker en mentaal weerbaarder wordt
  • Trainen in een gezellige groep op je eigen niveau
  • Lekker sporten in de buitenlucht
  • Uitdagende trainingen op verschillende locaties

Door

De Outdoor Trainingen worden verzorgd door: