Massage

Altijd een massage mogelijkheid die aansluit bij uw specifieke wensen.

Massage

Massage: keuze uit verschillende therapieën

Een massagebehandeling kan verschillende doelen hebben. Zo kun je ter ondersteuning van manuele of oefentherapie gebruik maken van (fysio)therapeutische massage. Als je last hebt van verhard en verkleefd bindweefsel biedt intensieve ‘deep tissue massage’ uitkomst. Klachten door spierspanning kunnen worden verlicht met zeer gerichte ‘tension en triggerpoint massages’ en om je te helpen met een juiste houding bieden we Postural Alignment Therapie aan. Een andere specifieke vorm is sportmassage. Ten slotte is er natuurlijk nog de ontspanningsmassage. Een echt ont-stress en relaxmomentje; lekker voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Opzet

Hoe een massage er precies uitziet is helemaal afhankelijk van het type massage dat voor jou geschikt is. Sommige vormen maken deel uit van een bredere therapie, terwijl andere meer op zichzelf staan.

Je ontvangt de massage in beginsel individueel en bij ons op locatie. Neem altijd een handdoek mee, voor de hygiëne.

Een massagetherapie duurt gemiddeld ongeveer 30 tot 45 minuten.

Duur

Hoeveel sessies nodig zijn voor een massagetherapie is afhankelijk van het type massage en je doel. Zo kun je een ontspanningsmassage afzonderlijk boeken. Van een behandeling Postural Alignment Therapie zijn soms meerdere sessies nodig voordat je houding duurzaam is verbeterd.

Wanneer

Je kunt elke dag terecht voor een gratis intakegesprek om te bekijken welke massagetherapie bij jou en je eventuele klachten past. Maak daarvoor wel eerst een afspraak.

Voordelen

De voordelen van een massagetherapie

  • Goed voor lichaam en geest
  • Stimuleert de doorbloeding en verhoogt je weerstand
  • Keuze uit verschillende typen, afhankelijk van jouw wensen
  • Van relaxte ontspanningsmassages tot intensieve behandelingen
  • Heel goed te combineren met andere therapieën

Door

Je kunt voor een massage terecht bij onderstaande collega’s: