Fysiotherapie / Manuele therapie

Rugklachten, sportblessures, herstellen na een ongeluk? Met fysiotherapie hebben we je zo weer op de rails.

Fysiotherapie

Fysiotherapie: pijnvrij bewegen en sporten

Als je last hebt van je spieren, gewrichten of botten kan dat heel vervelend zijn. Bijvoorbeeld als je je vertild hebt, een blessure met sporten hebt opgelopen, na een verkeersongeluk of als je gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Onze fysiotherapeuten kunnen jouw klachten in zo’n geval heel goed behandelen.

Klachten waarmee je bij onze specialisten terecht kunt zijn onder meer nek-, schouder- en armklachten, (lage) rugpijn, knieklachten, long- en hartrevalidatie en verminderde fitheid. Ook als je last hebt van uitbehandelde vage en chronische (pijn)klachten kunnen onze fysiotherapeuten je vaak verlichting brengen.

Het doel is dat je zoveel mogelijk pijnvrij kunt bewegen of sporten.

Opzet

Je komt eerst op een intakegesprek, waar je met de fysiotherapeut jouw klachten bespreekt. Hij maakt een gerichte analyse van onder andere je klachten houding en je dagelijkse of sportspecifieke beweegpatronen. Op basis daarvan stelt hij een behandelplan en oefenprogramma op. Zo weet je waar je aan toe bent en werk je gericht aan je herstel.

In beginsel vindt jouw behandeling plaats tijdens een individuele sessie. In sommige gevallen kun je ook kiezen voor een groepszitting fysiotherapie.

De specialisaties waarvoor je bij ons terecht kunt:

Duur

Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt helemaal af van je klachten en jouw herstelproces. Omdat we uitgaan van innovatieve en effectieve methodes, is de behandelduur bij ons meestal korter dan gebruikelijk.

Wanneer

Je kunt op elke dag terecht voor een uitgebreide intake. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. Vervolgens stelt de fysiotherapeut een behandelplan op voor jouw herstel.

Voordelen

De voordelen van een behandeling door een van onze fysiotherapeuten:

  • Gerichte behandeling van jouw klachten
  • Snel resultaat dankzij innovatieve en effectieve methodes
  • Pijnvrij bewegen en sporten op je eigen niveau
  • Vaak vergoed door je zorgverzekeraar; zie ook onze werkwijze
  • Uitsluitend gediplomeerde en BIG-geregistreerde fysiotherapeuten

Door

Onze gediplomeerde fysiotherapeuten zijn: