Boxing coaching

Boxing coaching

Boxing coaching: een sportieve kijk op je gedrag

Wil je inzicht krijgen in je gedrag, als individu of als team, of wil je je gedrag veranderen, maar heb je geen zin in eindeloze praatsessies? Ben je in voor een sportieve insteek en aanpak? Dan is Boxing coaching iets voor jou! Op basis van een vooraf vastgesteld plan combineren we een training met een uiterst actieve aanpak waardoor we ons samen verdiepen op de inhoud en op jouw relatie met anderen. In je team op het werk, maar ook in de thuissituatie met je partner.

Boksen is deels een intuïtieve sport, en gaat om snel beslissingen nemen. Tijdens de sessies worden mentale en fysieke processen met elkaar gecombineerd, waardoor je je niet snel meer uit de tent laat lokken en zelf de regels van het spel leert bepalen. Je leert je eigen grenzen stellen en fysieke weerbaarheid te combineren met nieuwe mentale tools. Je leert jezelf vertrouwen in meerdere sessies of gaat eenmalig helemaal los. Hoe dan ook zet jij je gevoel om in actie!

Je nieuw verkregen inzichten zijn de basis voor eventuele individuele of groepsgesprekken die volgen op de bokstraining.

Opzet

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kijken we samen welke opzet van de Boxing coaching het beste bij jouw vraag past. Vervolgens stellen we samen een individueel of groepstraject vast.

Duur

De training voor groepen bestaat uit een dagdeel, onderverdeeld in een doe-sessie en een denk-sessie. Dit kan worden nabesproken in een terugkomsessie. Individuele trajecten bestaan uit minimaal 5 sessies.

Wanneer

Je kunt op alle dagen terecht voor een vrijblijvende kennismaking. Maak hiervoor wel een afspraak.

Voordelen

Meedoen aan Boxing Coaching heeft de volgende voordelen:

  • Mentale coaching combineren met fysieke training
  • Inzicht in je eigen gedrag
  • Individueel of in teamverband
  • Eenmalig of in meerdere sessies

Door

De Boxing coaching sessies worden verzorgd door: